LAZDYNŲ RIEŠUTŲ ALIEJUS

person Autorius: ŽALIBURTAI.LT list Paskelbta: Baziniai Aliejai Data: comment Komentaras: 0 favorite Paspaudimai: 183

<span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Lazdynų riešutų aliejus spaudžiamas iš paprastųjų lazdynų riešutų presavimo būdu, jis yra rusvos spalvos, lengvos tekstūros pasižymintis švelniu ir maloniu riešutų kvapu ir skoniu. Šis aliejus yra prisotintas mononesočiosiomis, sočiosiomis, polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, jame taip pat gausu vitamino C, E ir <span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">B1, B2, B6, taip pat mineralinių medžiagų, ypač kalcio, fosforo, magnio, <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">geležies, kobalto, cinko, natrio ir įvairių amino rūgščių.
<span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Lazdyno riešutų aliejus yra labai universalus ir gali būti naudojamas <span "font-size:12.0pt;="" font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold"="">odos su išsiplėtusiomis kraujagyslėmis (kuperozei) priežiūrai, kapiliarų stiprinimui, veido odos spalvos atgaivinimui, taip pat odos minkštinimui ir drėkinimui, celiulito profilaktikai. Plačiai naudojamas ir kulinarijoje, o ypač vertinamas kosmetikoje, <span "font-size:12.0pt;="" font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold"="">n<span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">audojamas daugelyje kosmetinių priežiūros priemonių – losjonų, kremų, kaukių, balzamų gamyboje, o taip pat tinkamas ir kūno masažams. Lazdyno riešutų aliejus <span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">ypač rekomenduojamas jautriai, pleiskanojančiai, spuoguotai, paraudusiai odai, įdegusios odos drėkinimui, kaip apsauginė priemonė nuo išsausėjimo prieš saulės vonias, gali būti naudojamas kaip pagalbinė priemonė prieš senėjimą, smulkių raukšlelių atsiradimą, taip pat tinka kaip plaukų puoselėjimo, paakių ir lūpų priežiūros priemonė. Taip pat gali buti kaip pagalbinė priemonė apsauganti nuo širdies ir kraujagyslių ligų, taip pat gerai naudoti šį aliejų nusilpusiam organizmui esant neurozėms, sąnarių ligoms. Tinka visų tipų odai.  <span "font-size:12.0pt;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">
Lazdyno riešutų aliejus turi labai daug gerų savybių ne tik mūsų odai, bet ir visam organizmui:

  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">šildo
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">maitina ir drėkina
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">atsato
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">sutraukia
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">regeneruoja
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">minkština
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">valo
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">ramina
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">reguliuoja riebalinių liaukų veiklą
  •   teigiamai veikia širdies ir kraujgayslių sistemą,
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">padeda mažinti cholesterolio koncentraciją kraujyje
  •   <span "font-family:symbol;mso-fareast-font-family:symbol;mso-bidi-font-family:="" symbol"="">reguliuoja odos riebalų pusiausvyrą

Kaip ir visus kitus bazinius aliejus geriausia naudoti ant drėgnos odos, tam man labiausiai patinka įvairūs hidrolatai.

Ieva

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
close Prekių Krepšelis

Naujos Paskyros Sukūrimas