ABRIKOSŲ KAULIUKŲ ALIEJUS

person Autorius: ŽALIBURTAI.LT list Paskelbta: Baziniai Aliejai Data: comment Komentaras: 0 favorite Paspaudimai: 31

<span "font-size:12.0pt;="" line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Abrikosų kauliukų aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu iš abrikosų branduolių, jame gausu oleino, linolo, palmitino, palmitoleino, riebiųjų rūgščių, bei kitų naudingų medžiagų, tokių kaip vitaminai A, B, B3, B15, E, karotinas, folio bei pantoteno rūgštys, flavonoidai, skvalenas ir kt.
<span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif""="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Abrikosų kauliukų aliejus naudojamas ne tik kaip kosmetikos priemonė, bet vertinamas ir kaip maistinis aliejus. Taip pat naudojamas ir farmacijos pramonėje. Kosmetikoje tinkamas laukinių abrikosų kauliukų šalto spaudimo aliejus. Šis kvapnus aliejus puikiai tinka lengvų drėkinančių kremų gamybai. Tai tikrai labai universalus aliejus. Dėl jame esančio didelio oleino rūgšties kiekio jis yra palyginus atsparus oksidacijai, kadangi <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">aliejai savaime prastai įsigeria į odą, todėl juos reikėtų tepti ant drėgnos odos, geriausiai tam tinka įvairūs hidrolatai.
<span "font-size:12.0pt;="" line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Abrikosų kauliukų aliejus salstelėjęs, švelniai šildantis, beveik bekvapis. Tinka visiems odos tipams, tinka net kūdikiams. <span "font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";mso-fareast-language:lt"="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Abrikosų kauliukų aliejus pasižymi puikiu poveikiu odai:

  • <span "font-size:12.0pt;="" line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:="" "times="" roman";mso-fareast-language:lt"="">regeneruoja audinius,
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="">skatina kolageno ir elastano gamybos procesus
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="">atgaivina
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="">drėkina
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="">minkština ir maitina
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt"="">stangrina
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt;mso-bidi-font-weight:bold"="">veikia priešuždegimiškai
  • <span "font-size:12.0pt;="" font-family:"times="" roman","serif";mso-fareast-font-family:"times="" roman";="" mso-fareast-language:lt;mso-bidi-font-weight:bold"="">atkuria odos elastingumą ir gyvybingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos
  • <span "font-size:12.0pt;="" line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif""="">aktyvina odos medžiagų apykaitą

<span "font-size:12.0pt;="" line-height:115%;font-family:"times="" roman","serif""="" style="color: rgb(120, 140, 172); font-family: Georgia; font-size: 17px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">Kosmetikos pramonėje dažnai naudojamas muilų, įvairių losjonų, kremų, kvepalų gamyboje. Puiki anticeliulitinių priemonių, kremų sutrūkinėjusiems kulnams, nuo saulės bei priešlaikinio senėjimo, preparatų jautrios odos ar uždegimų gydymui, šampūnų nuo pleiskanų, kūdikių priežiūros priemonių bei masažinių aliejų sudedamoji dalis.

Ieva

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

Naujos Paskyros Sukūrimas

close Prekių Krepšelis