AGURKŲ SĖKLŲ ALIEJUS

person Autorius: ŽALIBURTAI.LT list Paskelbta: Baziniai Aliejai Data: comment Komentaras: 0 favorite Paspaudimai: 262

Kaip ir patys agurkai nerafinuotas šalto spaudimo agurkų sėklų aliejus pasižymi drėkinančiu ir vėsinančiu poveikiu. Šis nuostabus aliejus turi labai daug linolo, taip pat riebalų rūgščių. Agurkų sėklų aliejus yra gana lengvas ir gerai įsigeriantis. Jis aktyvina odos regeneracijos procesą ir tokiu būdu balina dėmes ir skatina spuogų gijimą. Jis ypač tinka brandžiai odai, nes neutralizuoja laisvuosius radikalus, saugo nuo raukšlių susidarymo ir padeda atitolinti odos senėjimą. Veiksmingai padeda mažinti raukšleles apie akis.
Agurkai jau nuo seno naudojami kosmetikoje paburkusiems paakiams atgaivinti, kadangi agurkuose yra labai daug vandens, kuris sukuria gaivumo, lengvumo, vėsumo pojūtį. Agurkų sėklų aliejus taip pat gali būti naudojamas norint prailginti Jūsų gaminamų produktų galiojimo laiką. Aliejus gali būti naudojamas daugelyje produktų tokių kaip muilų, kremų, kaukių, serumų, losjonų, kūno ar masažo aliejų ingredientas.
Taigi, galima išskirti pagrindines agurkų sėklų aliejaus gydomąsias savybės, kurios svarbios kiekvienam žmogui, palaikant tinkamą sveikatos būklę:

  • gydo širdies ir kraujagyslių ligas;
  • gydo plaučių ir kvėpavimo takų ligas,
  • gydo gerklės ir burnos ligas; anginą
  • gerina medžiagų apykaitą;
  • stiprina ir valo organizmą;
  • gydo odos ligas;
  • gydo infekcines ligas;
  • malšina uždegiminius procesus;
  • gerina smegenų veiklą;
  • malšina tinimus ir pabrinkimus;
  • stiprina plaukus ir nagus.

Ieva

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
close Prekių Krepšelis

Naujos Paskyros Sukūrimas